søndag 27. september 2015

Rypetur til Blefjell med Keila.

Vel hjemme fra klatreferie(fredag) bar det rett påtur igjen(lørdag). Behovet for litt avslapping i fjellheimen meldte seg  så jeg hadde avtalt med matmor Mette at jeg skulle ta med Kaila på tur for å se etter ryper. Valget falt på Blefjell slik at kjøreturen ikke ble for lang...jeg haddejo avtalt klatring med Martin søndag ettermiddag:-)

Man kan trygt si at det er fantastiske farger på fjellet for tiden. To økter på 6 og 4 timer resulterte i at vi tok opp 10 ryper, noe som må være bra i en tid hvor det snakkes om lite ryper i fjellet. Hagla var ikke med så alle lever videre og er klare til neste år.

Keila er en fantastisk hund å være på tur med. Jobber bra når det skal jobbes og er en skikkelig kosehund ellers.













Kalymnos....fortsettelsen!

Fantastiske dager er nå over og jeg kan se tilbake på en lærerik uke:-)

2 dager med gjengen som klatrer hardt var kanongøy men slet mye på pinglearmene, noe jeg fikk merke siste dagen. Betennelsen kom lurende frem igjen og jeg måtte avslutte klatringen tidlig med vonde armer. Å klatre 5 av 6 dager er nok litt tøft foreløpig.
God mat, mye morro med hyggelige klatrere på alle nivåer er grunn til at jeg må ned igjen neste år...forhåpentligvis litt sterkere.












søndag 20. september 2015

Klatreferie Kalymnos.

Kalymnos leverer:-)
To dager med klatring er unnagjort uten problemer….dvs at kroppen holder og temperaturen ikke er et problem.

I dag søndag var vi i Ariginonta hvor jeg fikk gått 6 ruter, ter av dem på led….noe som er bra for en «fersk» klatrer som meg. Gikk også en 6a og en 6a+ på topptau. Litt kjipt da jeg kunne ledet begge, men bra erfaring å ta med hjem:-) I morgen satser jeg på å bli med de harde klatrerne for å teste noe litt over komfortsonen.

Her er noen bilder fra turen så langt:









søndag 13. september 2015

Snart klatreferie:-)

Fredag 18 sept. går turen til Kalymnos for en uke med klatring og sol.
Klatreformen er så som så etter at jeg tok opp igjen klatringen i vår men et sted må man jo starte etter mange års fravær. Jeg har i hvert fall fått klatret en del ute i løpet av sommeren. Nå som betennelsen i armene ser ut til å ha blitt bedre etter litt hvile håper jeg på en bra tur og vinter inne slik at kommende sesong blir bra. I så fall blir det kurs med Nordnorsk klatreskole i Lofoten kommende sommer.

søndag 6. september 2015

UM lekene i Sauda

Da var det igjen tid for tur med jobben. Viggo opnet dørene til både hytte, båt og bolig på vestlandet.

Pål kjørte bobilen over med oslogjengen. Fantastiske dager med lek og morro sammen med hyggelige koleger. Pål fikk i år lov til å vinne etter å ha bestukket fru Danielsen.....:-)
Takk for en fantastisk tur!
Her er noen bilder fra turen: