søndag 22. november 2015

Sesongens første skitur

Endelig er vinteren her igjen:-)

Keila kom på besök i helgen og da kan man jo ikke være i byen.
Ønske om å få skiene under beina var stor men kulda i fjellet gjorde telting med hund litt risikabelt...liker ikke å måtte ha en vorster i posen:-)
Valget ble derfor å leie en liten hytte på Moen camping i Hemsedal fra lørdag til søndag, noe jeg ikke angrer på da gradestokken søndag morgen viste -21.
Lørdag ble det tur på fjellet ved Lykkja med ivrig Keila. I løpet av turen fikk vi opp 6 ryper så Keila var fornød, noe hun viste ved å posere hoppende glad.







Søndag ble det en rolig morgen i hytta etter en kjapp morgentur i bitende kulde. Planen var å kjøre inn på fjellet for å gå den oppkjørte løypa fra Ershovd til Bjøberg. På fjellet var det litt mildere...dvs. -12 til 15.
Løypa på 7 km var fint preppet så vi gikk frem og tilbake pluss litt mer frem og tilbake, totalt 17 km.
Tilbake ved bilen var Keila sliten etter å ha dratt på nesten 90 kg. Etter litt mat sovnet hun fort og sov mesteparten av veien hjem til Oslo.
Nok en fin tur med Keila var over.






søndag 15. november 2015

Byhelg igjen...

Løping, familiebesøk og stisykling....nå må snøen komme snart:-)



torsdag 12. november 2015

Pioneren

Ø.Fikk endelig testet hele Pioneren på søndag. Bløtt men artig. Østmarka er et fantastisk sted for stisykling:-)


søndag 1. november 2015

Marka fra 31 okt-1 nov

Ble en snartur ut i fuktige marka med Martin. Planen var å gå inn til Kobberhaughytta og legge seg til ved gapahukene deres. da vi ankom hytta var det fult av telt over alt i skogen. Hvitserk og dnt hadde ekspeditionscamp der....grrr.
Gadd ikke gå videre til et annet vann så vi ruslet rundt til andre siden av vannet og fant en ok camp.
Opp med tarp og i gang med bålet, noe som skulle vise seg å bli litt mer krevende en jeg liker....alt var vått men etter 1 time iherdig jobbing tok det fyr. Veden ble stablet rundt bålet og tørket etter hvert.
Middagen bestod av entrecote med tilbehør og en toliter vin. Med musikk, vin og fototesting ble det en hyggelig kveld i tåka.

Noen testbilder: